Verkoop van jubileum wimpel, jubileumboek en kinderboek

Speciaal ter gelegenheid van het jubileum worden een jubileum wimpel, jubileumboek én een kinderboek uitgegeven. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari jl. is de jubileum wimpel reeds gepresenteerd.

Deze wimpel, voor bijv. versiering van de vlaggenstok, is te koop bij Zelfbediening Willie van Wel én Eetcafé Riékelt voor €10,- per stuk. Tevens te koop bij het secretariaat, Rijksweg 139 te Gronsveld op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur.


Het jubileumboek is een tweeluik. Het ene deel is een fotoboek, waarin foto's van de voorbereidingen én van de festiviteiten worden opgenomen. In het tweede deel beschrijft historicus Jacques van Rensch een stuk unieke geschiedenis van onze roemruchte schutterij. Het tweeluik is uitsluitend per set te koop voor €12,50 te betalen bij inschrijving. De beide jubileumboeken (tweeluik) worden gebonden en gedrukt op glanzend papier, met een harde kaft.

Daarnaast wordt een kinderboek uitgegeven, geschreven door Jacques Vriens. Jacques, al jaren woonachtig in Gronsveld, is één van de bekendste en succesvolste kinderboekenschrijvers van Nederland. In dit kinderboek zal een dvd gelegd worden met daarop de kinderfilm die speciaal voor dit jubileum werd opgenomen en die tijdens de jubileumfeesten is vertoond. Het kinderboek (met dvd) is te koop voor €10,00 te betalen bij inschrijving.

Intekenen voor deze boeken kan via het formulier dat bij uitgifte van onze jubileumgids huis aan huis in Gronsveld en Rijckholt is rondgebracht en tevens hier te downloaden is. In het weekend van 4 en 5 mei zal dit formulier worden opgehaald. Het kinderboek met dvd kan ook via de school besteld worden. Na 5 mei is er de mogelijkheid de boeken te bestellen (tot uiterlijk 26 juni 2019), via het secretariaat, Rijksweg 139 in Gronsveld. Inschrijven kan enkel op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur.

400 jaar schutterij Gronsveld