Zeskamp op zaterdag 8 juni

In groepjes van 6 kunnen jullie meedoen aan de zeskamp. De spellen mogen uitgevoerd worden in willekeurige volgorde. Bij het begin van het spel mogen jullie de scorekaart afgeven, jullie score wordt hierop ingevuld. Als jullie alle spellen hebben doorlopen leveren jullie de kaart in, met jullie teamnaam en eigen namen.

Ieder kind vanaf groep 4 mag meedoen, voor de kleinere kinderen zal Henk Ballon mooie figuren maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen geweer of zjakkoo! Daarnaast is er een mogelijkheid om je te laten schminken of mee te doen aan het sjoelen!

Op deze middag staat plezier centraal, wij letten op veiligheid tijdens de spellen maar voor jongere deelnemers bevelen wij een of meerdere begeleiders aan. Uiteraard is het buffet ook deze middag geopend!

1. Letterpakken
Alle deelnemers krijgen een shirt met daarop aan de voor en achterkant een letter. Er zal een woord worden omschreven dat jullie moeten spellen met de letters op de shirts.

2. Actiontrail
Alle teamleden moeten achtereenvolgend een hindernisbaan afleggen. Zodra alle teamleden binnen zijn wordt de tijd gestopt.

3. Estafette
De eerste persoon zal de eierrace met pingpongballen lopen tot aan de tweede persoon. Deze moet met een voetbal tussen de knieën springen tot aan de derde persoon die verder gaat met zaklopen. Persoon 4, 5 en 6 zullen ditzelfde parcours afleggen terug naar het startpunt.

4. Dovenspel
3 personen van het team krijgen een hoofdtelefoon met luide muziek op. Het eerste teamlid krijgt een woord te zien dat hij of zij duidelijk moet uitspreken. De twee anderen moeten proberen lip te lezen en het woord te raden. Halverwege wordt er gewisseld en krijgen de andere uit je team de kans om de score te verbeteren. De beste score telt!

5. Skippyslangen
Alle 6 teamleden nemen plaats op de skippyslang. Met deze slang leggen jullie een parcours af over het terrein. Het is de bedoeling dat iedereen blijft zitten op de skippyslang, als dit niet lukt worden er strafsecondes bij jullie eindtijd opgeteld.

6. Regenpijp
Iedereen van jullie team krijgt een stukje regenpijp en door goed samen te werken moeten jullie zo veel mogelijk tennisballen naar de overkant zien te krijgen.

Prijsuitreiking
Aan het einde van de middag zal er een prijsuitreiking zijn. Per spel zal er een winnaar worden uitgeroepen en voor de 1e, 2e en 3e plaats van de hele 6 kamp is er een prijs.

Alleen de teams die aan het einde van de middag aanwezig zijn kunnen een prijs winnen. Denk bijvoorbeeld aan een teamoutfit of kleur!

Voor meer informatie: sabinepinckaers.1999@gmail.com of via +31(0)6 46730967

Door het formulier hier beneden in te vullen kunnen jullie je t/m 7 juni opgeven!!400 jaar schutterij Gronsveld